- Kunstenaars
  Karel Appel
  Frank Dammers
  Damien Hirst
  Ton Kalishoek
  Leonardo Nierman
 - Tommy Montanez
  Roy Lawaetz
  Eugenia Perez del Toro
  Ruben Carrasco
  Kees Thijn
  Carolina Jaramillo Isaza
  Andy Warhol
 Foto Art Series
 Werk in voorraad
 Kunstzoeker
 Beursuitnodigingen 1
 Beursuitnodigingen 2
 Nieuws 9/11 related Artists
 Externe Exposities
 Gallery foto's
 Links
 Adres
 Sponsoring
 Contact
Tommy Montanez

Tommy Montanez is geboren en getogen in New York City. Als kunstenaar, werkt hij meer dan 30 jaar.

Zijn focus en toewijding als kunstenaar op het gebied van Kunst en Grafische Vormgeving omvat dergelijke prestaties als Graphic Artist / Illustrator voor de Liberty Island Game in 1984, een bordspel, dat werd verkocht in de Verenigde Staten. Hij heeft onlangs drie stukken van de United States Postal Stamp beeldjes geschonken aan overheid instanties. Het eerste sculptuur was voor het Brandweer Museum van New York, het tweede sculptuur was voor de Secaucus bibliotheek gevestigd in New Jersey en het derde sculptuur was voor The Port Authority of New York. De eerste sculptuur van de Brandweer Stamp is het gevolg van de tragische gebeurtenissen van 11 september 2001, die de Amerikanen en andere wereldburgers nooit zullen vergeten. Als beeldend kunstenaar exposeerde Tommy Montanez zijn schilderijen in diverse Galeries in de Verenigde Staten. Onlangs zijn zijn kunstwerken gepubliceerd in het septembernummer van 2011 "everythingisart.cc magazine".

Wat begon als wens om kunst te maken mede i.v.m. zijn passie voor het verzamelen van postzegels hebben er toe geleid tot het ontwikkelen van de tot de verbeelding sprekende creaties genaamd "The United States Postal Stamp Collage". Deze figuurtjes vertegenwoordigen unieke voorstellingen van de United States Het toont ondermeer ook de afbeeldingen van beroemde mensen vertegenwoordigd in postzegels. Deze beeldjes verbeelden zulke grote als: Marilyn Monroe, James Dean, de 1996 Olympische atleten, de legenden van Baseball, The Hollywood Monster Series, Frankenstein, Dracula, The Phantom of the Opera, The Mummy, The Wolf man, De klassieke Dolls van de Amerika en vele anderen. Hij is ook veel ge´nterviewd door kranten en ge´nterviewd in talkshows om zijn originaliteit en zijn uniek ontworpen beeldjes.
Zijn creaties 'met USPS Postzegels brengen de identiteit van zijn favoriete iconen en toont hun individuele stijl. Als kunstenaar voelde hij zich gedwongen om voortdurend te streven naar unieke kunstwerken en het ontwikkelen daarvan.Orchideen Tommy

Orchids night out by Tommy Montanez
Formaat: 76 x 101 cm
Acrylic op canvas.

Fallen Heroes by Tommy MontanezSculptuur: Fallen Heroes
From the collection of United States
Postal Stamp figurine Sculptureĺs
formaat: 61 x 76 cm.